5 nejoblíbenějších míst na svatbu v Plzni a okolí

Vybrat místo pro vaší svatbu je jedno ze zásadních rozhodnutí, které musíte při plánování svatby udělat. Tady je 5 našich nejoblíbenějších místo pro svatbu v Plzni a okolí :)

 ---

Pokud vás zajímá víc rad a tipů, nebo pokud vás nebaví číst, můžete sledovat i můj YouTube kanal, kde najdete kromě rad a tipů i rozhovory s ostatními svatebními dodavateli. Odebírat kanál můžete zde

Nebo mě můžete nenápadně sledovat na Instagramu, kde se dozvíte všechny důležité novinky a informace z první ruky. www.instagram.com/hotofotoweddings 

---

 

Statek Háječek

Přiznám se, že na to, že pocházím z nedaleka, tak jsem o tomhle místě vůbec nevěděl. Malebný statek/háječek uprostřed ničeho. Nulová šance, že budete svou svatbou rušit někoho v okolí. Ubytujete tady celou rodinu. Všechno na jednom místě, žádné přejíždění. Krásné prostředí, krásné pokoje. Všechny svatby co jsme tady fotili byli úúúúplně pohodové, až téměř relaxační. Doporučujeme :)

Svatební stodola Borovy u Přeštic

Oblíbenost svatebních stodol a statků stoupá. Není se čemu divit. Jednu takovou stodolu najdete nedaleko Přeštic. Když jsem tam asi před 2 roky fotil poprvé, procházela ještě finální fází rekonstrukce, ale teď už je všechno hotovo a pokud máte rádi stodoly, rustikální styl a všechno kolem něj, tak tady se vyřádíte. 

Bušovický dvůr

Krásně opravený a upravený dvůr v Bušovicích skýtá všechny výše zmíněné výhody. Ubytování pro celou rodinu. Možnost obřadu přímo v místě. Veeeeelký sál pro hostinu, velký prostor pro parkování. Zasazení uprostřed vesnice sice asi není pro sousedy úplně ideální, ale to tak nějak není váš problém :) Bohužel, ať dělám co dělám, nedaří se mi dohledat žádný oficiální web nebo kontakt, takže to může být trochu kovbojka :)

Plzeňský pivovar

Tohle je klasika. Pokud máte rádi stodoly, rustikální styl, boho atd., tak tohle rozhodně není pro vás. Ale pokud máte rádi secesní slavnostní prostory, špičkový personál, fenomenální raut, školu čepování piva pro vaše hosty a třeba focení ve sklepech pivovaru (věřte, že v létě když je venku 40 stupňů se vám z toho sklepa nebude chtít odejít:)), pak by pro vás svatba v plzeňském pivovaru mohla být to pravé :)

Statek Česká lípa, Myslovice

Pokud se nebojíte trochu vzdálit od Plzně, tak u Klatov najdete tenhle resort, kde najdete všechno, včetně nabíječky pro váš elektrovůz :) Sál je trochu menší, ale pokud nejste vysloveně taneční tipy, bude vám stačit. Ideální místo na takový ten hezký víkend bez stresu kam v pátek přijedete a v neděli odjedete. A výborně tu vaří :)

 

Tak tohle je 5 našich neojoblíbenějších míst v Plzni a okolí. Pokud by se vám některé z míst líbilo, detaily si můžete samozřejmě dohledat u nich na webu atd. Na jaře plánujeme natočit o těchto místech i video. A já se budu těšit, že se třeba na některém z těchto míst s vámi potkáme při vaší svatbě. Pokud by se vám moje práce líbila, můžete nezávazně poptat váš termín a můžeme se sejít a promluvit si o vaší svatbě a vaší představě. 

P.S.: Nikdo z uvedených svatebních míst mi nic neplatil, ani neprosil o to, aby se zde objevil (pravděpdobně nikdo z nich o tomto článku ani neví). Jde opravdu o moje ryzí nadšení z těchto konkrétních míst :)